400 GR İÇ YAĞI Kasaplık hayvanların genellikle bel, böbrek çevresi ve bağırsaklarının dış kısmında bulunan işlenmemiş ham yağa verilen isim. İçyağın işlenmiş haline donyağı denir.
Yöremizde genellikle çarğala ( karalahana çorbası ) yapımıda kullanılır. TÜRK mutfağında Kebap kavurma ve sucuk yapımında da kullanıldığı bilinmektedir yaz kış oda sıcaklığında muhafa edilebilir.
Benzer Ürünler
Bize Sorun
Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için Cookieler kullanılmaktadır. Cookie tercihlerinizi değiştirmek ve Cookieler hakkında detaylı bilgi almak için İnternet Sitesi Gizlilik Politikası’nı inceleyebilirsiniz. Cookie ayarlarını değiştirmeniz durumunda internet sitesinin bazı özelliklerinin işlevselliğini kaybedebileceğini dikkate alınız.